Køb aroma te i absolut bedste kvalitet på origreen dk

Oplev det bedste inden for te og kaffe hos origreen.dk, der også sælger specialiteter fra Pasta Mancini. Forkæl din gane hos den hyggelige webbutik.

Origreen og deres udvalg af økologisk te og delikatesser

Origreen har alt til tedrikkeren heriblandt forskellige typer af te samt spændende japanske tekander, du simpelthen bliver nødt til at kigge nærmere på. Du finder alt fra grøn og hvid te til eksotisk oolong og rooibos, der simpelthen skal smages. Elsker du chai og urtete, eller er du mest til en kraftig, sort te? Så har butikken også lige det, du søger. De er specialister inden for økologisk te, men forhandler også andre typer af delikatesser heriblandt eksklusive pastasorter fra Pasta Mancini.

Pasta Mancini – pasta på højeste niveau

Origreen forhandler forskellige typer af delikate lækkerier heriblandt pasta fra Pasta Mancini, der står for noget af det bedste fra Italien af. Det er pasta, som stammer fra hvedemarker i Marche-regionen, hvor familien Mancini har opbygget deres stærke brand af kvalitetspasta, der nu også er elsket og prist langt uden for Italiens grænser. Prøv f.eks. deres paccheri, fuldkornsfusili eller bucatini. Pasta Mancini står også bag den klassiske penne og helt alm. spaghetti. Hvis din tilgang til pasta er lige så kompromisløs som italienernes, så skal du opleve Pasta Mancini.

Aroma te for en magisk oplevelse på den alm. ugedag

Aroma te fås i mange udgaver hos Origreen. Der er masser af lækkerier, som du simpelthen bliver nødt til at prøve! Køb f.eks. økologisk Earl Grey, sort te med goji og havtorn samt de lækre bøtter med te fra Chaplon Tea Estate. Aroma te fra Chaplon Tea Estate er, ligesom Pasta Mancini, kendt i hele verden for den usammenlignelige kvalitet.

Kigger du efter aroma te til en bestemt sæson? Køb f.eks. julete og påskete i bedste kvalitet, der er med til at fremhæve den gode julestemning eller påskestemning. Du er samtidig garanteret en fantastisk service! Få fri fragt over 500 kr. og en gratis pose Pasta Mancini ved ordrer over 1.000 kroner.

Danskerne er både ihærdige tedrikkere og kaffedrikkere. Der er ikke noget bedre end en kop kaffe, når man møder ind på arbejdspladsen. Få ting slår en kop aroma te sammen med kagebordet om søndagen. Hvis du vil højne livets små øjeblikke, så klik ind på origreen.dk nu. Lad dig også inspirere af deres velsammensatte udvalg af kvalitetskaffe til dig, der ønsker et smagfuldt koffeinboost med masser af kraft og karakter.