Hjælp til selvforkælelse

Forkæler du dig selv? I dag er det næsten pinligt at svare nej, og de fleste vil nu også mene, at de af og til giver sig selv en kjole eller en ansigtsmaske ovenpå en lang arbejdsdag. Det er også superfint, men der findes mere effektiv forkælelse, som ikke kun giver en kortvarig glæde, men som faktisk kan forebygge varige smerter og vedligeholde din krop. Lyder godt? Læs med her.

En massør for alle

Mange har prøvet at være ved en massør mindst en gang. Om det så var på familieturen til Tyrkiet eller ved massøren henne på hjørnet, er hip som hap. Men det svære ved disse korte nydelsesstunder er, at man skal lægge penge hver gang, for slet ikke at tale om, at man skal tage sig sammen hver gang. Havde man blot en massagestol stående hjemme i stuen, ville man ikke skulle tænke så meget over det, før man fik sig sat. Det lyder måske lidt for drømmende, men det kan faktisk lade sig gøre. Det er muligt at købe en massagestol til eget, privat brug, som koster et engangsbeløb, og som ikke kræver, at du går udenfor din dørtærskel.

Afslapning indenfor kendte rammer

Der er også nogen, som aldrig får sig taget sammen til at få den massage, de virkelig trænger til, fordi de simpelthen er for blufærdige. Her er en massagestol også en god løsning, idet den ikke kræver, at du skal overgive din krop til en fremmedes hænder- eller smide tøjet for den sags skyld. En sådan investering kan godt betale sig, hvis du ønsker at forebygge varige smerter, som måske vil komme til at koste dig dyrt hos en fysioterapeut senere hen. Alt, vi kan gøre indenfor egne, private rammer, skaber allerede et rum for afslapning, hvilket kun kan være behjælpeligt på dine spændinger. Tænk over det.