Fa alle dine venner til at huske dine festmiddage

Der er intet bedre end en aften i venskabets tegn. Måske har du en tæt vennegruppe, du ofte mødes med? Der er intet skønnere end at dukke op som gæsten, læne sig tilbage og nyde en hyggelig aften med godt selskab. Derfor ved du også, hvor vigtigt det er at være en god vært.

Er det blevet din tur til at invitere vennerne over til mad eller drinks? Så læs med her!

Pynt op

Der intet som et bord prydet med pynt, dit flotteste service og blomsterfoldede servietter. Okay, hvis servietkunst ikke er din spidskompetence, kan et simpelt servietfold også gøre det. Du kan dekorere med en blomsterbuket eller nogle vilde blomster fra området. På denne tid af året kan du tage noget velduftende og mørkegrønt gran og fine grankogler med ind i huset.

Leg med lyset! Hæng nogle lyskæder op. De kan bidrage til en fornemmelse af varme og hygge. Et par levende lys kan lige så vel være svaret. Vælg et farvetema for middagen og forsøg at matche stearinfarven med servietterne eller dugen. Det vil helt sikkert blive bemærket af dine gæster!

Kreativitet i køkkenet

Skal du også kunne brillere i køkkenet sådan en aften, er det oplagt at vælge en ret, du har prøvet af før. Det er ikke nu, din allerførste crème brûlée skal skille! Slib knivene på din knivsliber, smør panderne godt og gør dig klar til kamp.

Føler du dig bedst i det søde eller i det salte køkken? Vælg, om du vil lægge flest kræfter i hovedretten eller desserten og servér så en ret, dine gæster sent vil glemme. Der er intet bedre end at sende dine gæster hjem med en opskrift, de bare måtte have!

Du er uden tvivl klædt godt på til at blive den bedste vært. God fornøjelse!