Delte mavemuskler det gor du ved det

Hvis du har født, så er der også en chance for, at du går rundt med denne tilstand. For nogle kvinder oplever nemlig at få den tilstand, der kaldes delte mavemuskler efter en fødsel. Det kaldes også rectus diastase, men dækker over den samme ting. For det er, som den danske betegnelse antyder, en deling af dine mavemuskler. Det ser helt enkelt sådan ud, at der opstår et hul eller mellemrum midt på maven. Og det kan være til gene for mange. Men det er muligt at træne det op, så det bliver mindre generende for dig.

Træn det op med øvelser

Hvis du går med denne tilstand, så kan det være en god idé for dig at kaste dig over nogle delte mavemuskler øvelser. På den måde kan du nemlig begynde at genvinde den styrke, du tidligere havde. Derudover kan det også være med til faktisk at bringe tingene nærmere normal igen.

At lave øvelser til delte mavemuskler er dog ingen mirakelkur. Det tager tid og vedvarende arbejde at forbedre tilstanden. Derfor kan du altså ikke forvente at se en forbedring fra den ene dag til den anden. Du kan således heller ikke regne med, at alt vil komme til at se ud, som før du fødte.

Men med tiden vil du kunne gøre meget for at genvinde styrken.

Hvordan får du en sixpack?

At lave disse øvelser er desuden ingen nem vej til en sixpack. Hvis det er det, du er ude efter, så skal der altså mere til. Også selvom du måske har haft det før din fødsel.

Dedikeret træning er naturligvis en vigtig del af det.

Men foruden træningen så er det især din kost, der afgør, om du får et flot vaskebræt eller ej. Hvis problemet derfor er, at du ikke kan se dine mavemuskler efter fødslen, så se snarere på din kost.