Har du lyst til en smoothie så har highonlife dk de perfekte opskrifter til dig

En smoothie er en drik, der er fremstillet ved at blande frugt eller grøntsager sammen. Det kan være en god måde at få sin daglige portion frugt og grøntsager på, og det er også en forfriskende og lækker oplevelse.

Når du laver en smoothie, er der ingen grænser for, hvad du kan bruge af ingredienser. Du kan bruge friske eller frosne frugter og grøntsager, juice, yoghurt, mælk, is eller endda tilsætte proteinpulver for at give den et ekstra boost. Det vigtigste er at eksperimentere og finde ud af, hvad du bedst kan lide.

Smoothie indeholder alt til dine behov

Hos highonlife.dk elsker de smoothies! Farven, konsistensen og den behagelige mæthedsfornemmelse. Smoothies smager syndigt godt og kan virke ret dessertagtige på trods af ingredienser som spinat og frossen broccoli. En af fordelene ved at blende smoothies frem for at lave juice er, at du beholder alle fibre. Både din fordøjelse og dit blodsukker vil takke dig for det.

Det absolut første skridt er at skære ned på søde frugter og tilsat sukker, honning osv. Et højt sukkerindhold vil blive oplevet som det skønneste energikick, blot for at hamre din energi og dit blodsukker i kælderen kort efter. Så læg smoothie-pennen fra dig for et øjeblik og tænk over, hvad du gør. Hvis du vil have en smoothie, der faktisk er god for dig, så skal du gøre følgende.

Den perfekte smoothie

Først skal du vælge en base. Du kan bruge mælk, yoghurt, vand eller endda juice som din smoothiebase.

Derefter skal du tilføje noget grønt. Spinat, grønkål og broccoli er alle gode valg. Frossen spinat og broccoli fungerer lige så godt og vil gøre din smoothie koldere og tykkere.

Nu er det tid til frugterne. Gå efter friske eller frosne bær som jordbær, hindbær eller brombær. Bananer er også en for dig, så skal du gøre følgende.

Først skal du vælge en base. Du kan bruge mælk, yoghurt, vand eller endda juice som din smoothiebase. Hvis du bruger mælk eller yoghurt, skal du sørge for, at det er fuldfedt, da det vil give din smoothie en mere cremet konsistens. Hvis du ønsker at holde den let, kan du i stedet vælge vand eller juice.

Derefter skal du tilføje noget grønt. Spinat, grønkål og broccoli er alle gode valg. Frossen spinat og broccoli fungerer lige så godt og vil gøre din smoothie koldere og tykkere.