Få det bedste take away wok i vejle

Leder du efter en lækker take away mulighed i Vejle? Kig ikke længere end til Wok This Way! Her er der specialiseret i wokretter med rødder i det asiatiske køkken, og der bruges kun de friskeste og bedste råvarer af højeste kvalitet. Vores menu kan tilpasses, så du kan sammensætte en ret, der passer perfekt til dine smagsløg. Fordi der her hærsker en tanke om, at fastfood ikke behøver at være usundt, vi tilbyder et sundt og lækkert alternativ, som gør dig tilfreds. Så næste gang du er i humør til take away, så giv Wok This Way en chance! Du vil ikke blive skuffet. Du kan klikke på linket her, for at læse mere og noget af det bedste vejle take away.

Vælg fra det store menukort

Du kan vælge indholdet i din wokboks i tre enkle trin.

TRIN 1

Vælg en basicpakke, hvor du vælger hvilken slags nudler du kunne tænke dig. Du kan her vælge blandt æggenudler, udonnudler, risnudler, gule nudler eller jasminris. Derudover kan du også vælge en vegetarboks. Alle disse basicpakker fås med kål, gulerødder og æg.

TRIN 2

Her vælger du det grøntsager og kød du kunne tænke dig. Af grøntsager tilbydes du pak choi, shiitake svampe, broccoli, champignon, bambusskud, peppermix, ananas, babymajs, spinat, squash, ekstra æg, bønnespirer, rødløg og frisk hvidløg. Blandt kød kan du vælge kylling, oksekød, and, rejer og tofu.

TRIN 3

Til sidst vælger du sauce og topping. Af sauce kan du vælge sursød sauce, barbecue sauce, gul karrysauce, østersauce, teriyaki sauce og hit sichuan sauce. Af toppings kan du få cashewnødder, koriander, peanuts, forårsløg, sesam og lime.

Hvis ikke du vil designe din egen boks, så har vi også et udvalg af forhåndsvalgte menuer, som vi anbefaler til vores kunder, som du frit kan vælge imellem.

Nu hvor du ved, hvor let det er at få fingrene i et lækkert vejle take away-måltid, hvad venter du på? Bestil din wok i dag! Husk at der er et frokosttilbud hver dag mellem 11:30 og 15:30, på nær om tirsdagen hvor vi holder lukket. Her kan du få dit take away til 69 kr, eller med en sodavand til 79 kr.

Så skulle du være interesseret i noget af det bedste Vejle take away, så kig forbi Vestergade 11a, som ligger tæt ved Nørretorv, hvor du her vil kunne finde noget af det bedste wokmad samt Vejle take away. Her er det charmerende mad taget lige ud fra det asiatiske køkken.