Vælg miljørigtige ayaida fra natural living

Det skal være nemt og gennemskueligt at vælge bæredygtigt og miljøvenligt i dagligdagen. At tilvælge en grønnere livsstil samt miljørigtige produkter og dermed frasortere det plastik og engangsemballage, som vi omgiver os med. Derfor har forretningen Natural Living valgt at forhandle nogle af de mest bæredygtige og miljørigtige mærker såsom AYA&IDA. Et dansk brand, som fremstiller drikkeflasker, termokopper, madkasser og sugerør i miljøvenlige materialer.

Miljøvenlige produkter fra AYA&IDA fås hos Natural Living

Det danske brand AYA&IDA og deres produkter er fast inventar hos forretningen Natural Living. AYA&IDA har nemlig – ligesom Natural Living – en mission om at skabe produkter til hverdagen, som vi alle kan bruge igen og igen. De gør det nemmere at vælge produkter, der kan holde i flere år. Dermed er AYA&IDA også med til at gøre op med det forbrug af engangsemballage og plastik, som fylder i mange danske hjem. Når du klikker ind på www.naturalliving.dk og skal have produkter fra AYA&IDA, så kan du få fat i hverdagsprodukter, som kan være brugbare for alle i familien. Hvad end det er til dit barn, der skal bruge en eller flere madkasser til skoledagene, eller det er til dig som forældre, der elsker kaffe, men gerne vil holde den varm i en termokop. Det er brugbare og nødvendige hverdagsprodukter, som du finder i AYA&IDA’s sortiment. Helt grundlæggende er AYA&IDA en danskejet familievirksomhed, som blev etableret tilbage i 2018 og som lige siden starten har haft et brændende ønske om at mindske forbruget af plastik, engangsemballage m.m. Det er en familievirksomhed, hvor navnet, AYA&IDA, udspringer af ejerens to døtre.

Hos Natural Living har de miljørigtige madkasser til børn

Som familie med børn kommer man ikke udenom, at madkasser er nødvendige. De er praktiske at pakke børnenes mad i og fastholder en frisk mad frem til frokostpausen. Dog skal det være slut med de gamle madkasser i plastik. Ind med nye og miljørigtige madkasser. Madkasser fra www.naturalliving.dk er alle miljøvenlige og bæredygtige, og de er ikke mindst også fremstillet i fødevaregodkendt stål, som er rustfrit og som ikke indeholder problematiske eller hormonforstyrrende stoffer. Du kan derfor trygt pakke børnenes mad i en stålmadkasse. To ekstra bonusser og praktiske ting ved de miljørigtige madkasser er, at de kan holde til at blive brugt flittigt i hverdagen, og samtidig er de nemme at vedligeholde. De tåler både at blive rengjort i hånden, og de tåler også en tur i opvaskemaskinen. Alt i alt er det rigtigt nemt at være bæredygtig, når det kommer til at vælge miljørigtige produkter. Det er produkter, der ikke skaber problemer, men derimod er til stor gavn for vores miljø.