Massere af fordele ved at bruge en hævekurve

Kurve er en fantastisk måde at bage brød på. De hjælper dejen med at hæve og tage kurvens form, så du får et smukt brød. Hvis du vil bruge en kurv, skal du blot drysse den med mel, trykke dejen ned i den og dække den med et klæde. Lad den hæve, og vend den derefter ud på en bageplade kurvene tåler ikke ovnvarme, men du kan rense dem med en børste og opbevare dem tørt. Brug af kurve er den bedste måde at få perfekt brød hver gang. Danmarks mest ambitiøse og seriøse webshop for udstyr og ingredienser til fremstilling af kager, brød, boller m.m. Deres mål er at have det største og bredeste specialsortiment og at give den nødvendige vejledning, så bage entusiaster kan få det bedste ud af at bruge produkterne. Læs mere omkring hævekurve her.

Stort udvalg af kurve til alles behov

De tilbyder et bredt udvalg af kurve til enhver smag og ethvert behov. Deres udvalg omfatter runde kurve, firkantede kurve, ovale kurve, kantede kurve og meget mere. Med deres stofkurve kan du bage brød, der både er luftigt og flot. Uanset om du søger inspiration til flutes/baguettes eller traditionelt franskbrød, finder du den perfekte kurv til dine bagningsbehov.

Fokus på effektiv levering og god service

De stolte af at tilbyde effektiv levering og service til alle deres kunder. De bestræber sig altid på at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og de er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om deres leveringstider og priser, hvornår du kan få gratis fragt, og hvor de kan levere. Du kan også læse om deres betalings-, retur- og privatlivspolitik. Besøg hjemmesiden i dag og se de mange muligheder for dig for at finde den rette hæve kurve til dit behov.