Ekram dk har bageforme og andre bageredskaber til både nybegyndere og bageentusiaster

Vil du til at bage mere derhjemme – både søde kager og godt brød? Mangler du til gengæld nogle af de bageartikler, der skal til, for at det bliver en succes? Så fortvivl ikke. Hos ekram.dk er man selvfølgelig klar med en perlerække af bageforme og andre gode bageredskaber, og de har næsten med sikkerhed også den type, som du mangler. Og som du sikkert allerede har gættet, er kvaliteten helt, som den skal være, og priserne er som altid kundevenlige og fornuftige. Læs mere om butik og katalog herunder.

Bageforme til alle typer kager og desserter

Kom i gang med at bage hos ekram.dk, der har et godt udvalg inden for bageforme og dermed giver dig mulighed for både at investere i det rigtige bageudstyr og udvide dit nuværende arsenal. Dermed kan du bage endnu mere spændende kager og andet bagværk. Du finder bl.a. bageforme fra mærker som Eva Solo, Gastromax, Funktion og Royal Series, og de har både bageforme til at bage muffins og småkager, springforme, silikone dessertforme og meget mere. Skal du bruge en bageform til at lave hjemmelavet is, så kan det endda også klares. Af de mere moderne typer bageforme finder man smarte silikone bageforme i kataloget, som kan tåle helt ned til -30 grader og op til 230 grader, og som er utrolig nemme at bruge. ekram.dk har dermed en masse forskellige bageforme klar til levering, så gå selv på opdagelse i det store og vidtspændende udvalg, og find det rette for dig.

De rette bageredskaber gør bagningen nemmere

Bageforme er naturligvis ikke den eneste typer bageartikler, du kan glæde dig til at finde til gode priser hos ekram.dk. Blandt andet har de også bageredskaber som bagepensler, sprøjteposer, kagefolie, bagepapir, bagemåtter, kagesporer og selvfølgelig flere slags kageruller klar til levering. Præcis som det gør sig gældende i kategorien med bageforme, så er priserne på bageredskaber holdt på et billigt niveau, uden at kvaliteten lider under det. Man kan derfor bare shoppe løs, når man finder det, man mangler.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende en specifik slags bageform eller en anden type bageredskaber? Så kan du selvfølgelig rette henvendelse til firmaets kundeservice og få en uforpligtende snak om udvalget. De er både flinke at snakke med, og de vil helt sikkert gerne bruge tid på at hjælpe dig. Og husk, at når du køber en specifik type bageform eller bageredskab, er der kun 1-2 dages levering.