Fokus på at juice grøntsager og frugter

Juicekur er en kur, der sætter fokus på at juice grøntsager og frugter for at opnå den største effekt. Vi har fokus på en bred palette af grønt, superfoods, bær og dyrker selv vores hvedegræs, som vi bruger i produkterne. Fuld næringsdeklaration på vores produkter er en selvfølge – vi giver dig sikkerhed for produkter af højeste kvalitet. Vi står naturligvis til rådighed for yderligere informationer og support gennem din juicekur. Nogle af vores juicekur indeholder foruden forskellige juicer, smagsfulde supper.

Bred vifte af juiceprodukter

På juicekuren får du den bedst mulige effekt, hvis du juice grøntsager og frugter i forskellige farver. Vi har fokus på en bred vifte af juiceprodukter, så du kan finde lige præcis den juice, der passer til dig. Hvis du ønsker at tabe dig på juicekuren, så er det vigtigt at du juice grøntsager og frugter med et højt indhold af fibre. Fibre giver dig en mæthedsfornemmelse, så du ikke spiser mere, end du har brug for. juicekuren er også god for dig, hvis du ønsker at booste din krops immunforsvar eller generelt bare få et sundere liv. juicekuren kan have en positiv effekt på mange forskellige områder af dit liv, så det er bare om at komme i gang.

Økologiske produkter indeholder mindre pesticider

Økologiske produkter indeholder mindre pesticider og andre kemiske stoffer, som kan have en negativ effekt på din sundhed. Økologisk juice er derfor et sundere alternativ til traditionel juice. Økologisk juicekure giver dig desuden mulighed for at få den bedste udnyttelse af de økologiske produkter. Økologisk juice indeholder mange vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er med til at styrke dit immunforsvar og give dig mere energi. Økologisk juice kan derfor have en positiv effekt på mange forskellige områder af dit liv. Økologisk juicekuren kan have en positiv effekt på både din vægt, sundhed og velbefindende.