Hvad koster en frokostordning

Prisen på en frokostordning afhænger af mange forskellige ting. Men du vil nok blive overrasket over, hvor billigt det egentlig er i forhold til, hvor meget du får i et helt frokostkoncept.

Prisen varierer selvfølgelig af, hvor du bestiller din frokostordning henne. Hvert firma har hver deres pris, men den starter for det mest på lidt over 50 kroner pr kuvert.

Hvad er afgørende for prisen

Først og fremmest afhænger prisen af, hvor mange medarbejdere, som skal have noget at spise. Den samlede pris bliver oftest billigere, desto flere kuverter man bestiller.

Prisen varierer også i forhold til, hvad for et frokostkoncept, som man gerne vil have. Nogle frokostkoncepter laves 100% økologiske, glutenfrie eller laktosefrie og kan derfor også komme til at koste mere, da råvarerne er dyrere. Det koster selvfølgelig også ekstra, hvis frokostordningen skal leveres langt væk fra selve virksomheden.

Sidst men ikke mindst, så afhænger prisen af, hvad for en virksomhed, som man bestiller sin frokostordning fra.

Billige frokostordninger i høj kvalitet

Hos Frokost+ kan du bestille frokostordninger i hele Aarhus og omegn. Frokost+ frokostordninger har kvaliteten i højsædet, men prisen er ganske overkommelig.

Deres frokostordninger koster kun mellem 52 og 54 kroner pr kuvert. I alle anretningerne får man både varme og kolde retter, salater, brød, dressing og andet lækkert tilbehør.

Frokostordninger som passer til budgettet

Hvis jeres virksomhed skal overholde et bestemt budget, så tag en snak med Frokost+, før I bestiller. I kan få et uforpligtende tilbud på en frokostordning, før I beslutter jer.

I er garanteret, at der er ingen pludselige ekstraomkostninger, som skal betales, efter frokosten er blevet leveret. Hos Frokost+ er der ingen gemte overraskelser. Her lægges der altid stor vægt på åbenhed og gennemsigtighed.

Ekstra tilbehør eller særlige forhold

I tilfælde af, at I har brug for tilvalg, eller har særlige ønsker i forhold til frokostordningen, kan det godt komme til at koste lidt mere.

Hvis I for eksempel gerne vil skrue op for lækkerierne, så kan I bestille ekstra sandwich, kager eller frisk frugt som tilbehør til frokostordningen.

En sandwich fra Frokost+ koster for eksempel kun 42 kroner. Hvis I gerne vil have frisk frugt med i pakken, så kan Frokost+ sammensætte en frugtkurv for kun 3,50 kroner pr. stykke frugt. Mangler der noget til desserten? Så kan I tilvælge lækre kager for kun 20 kroner stykket.

Hvis I har særlige ønsker i forhold til tilvalg, så kan I ringe til Frokost+ og finde en god løsning, så I får anrettet en frokost efter jeres smag og budget.