Fa inspiration til drinks med gin

Elsker du at få en god cocktail, hvor der er tænkt over smagene? Måske du indtil nu primært er gået ud for at få en cocktail – men i virkeligheden kan du med en smule forberedelse også lave rigtig lækre drinks hjemme. Vi går efterhånden ind i de mere lune måneder, og derfor kan du da også med fordel prøve at se efter sommerdrinks med gin, der måske falder i din smag. Få inspiration til drinks med gin her.

Gin er ikke bare gin – der er mange forskellige typer baseret på forskellige ting, og det har alt sammen stor indflydelse på, hvordan den endelige smag bliver. Du kan prøve at eksperimentere med forskellige typer af gin i forskellige opskrifter, så du forhåbentlig kan finde nogle, du er glad for, som du kan tilføje til dit lille barskab, til når der kommer gæster på besøg. Find alverdens ginopskrifter her.

Gør det nemt for dig selv

Det behøver ikke at være en stor sag at lave en drink. Selvfølgelig kan du vælge at lave en med eksotiske ingredienser, der hver især skal behandles på specifikke måder, men du kan også i stedet vælge at gå efter nemme drinks med gin, som er hurtige at få blandet sammen – så kan du imponere gæsterne med dine lækre ginopskrifter på nul komma fem.

Det er ikke alle, der bryder sig om gin. Nogle siger, de smager af fyrretræ, andre bryder sig bare ikke om idéen om en ren gin and tonic. Derfor er det din opgave at få overbevist dine gæster om, at gin kan meget mere end det – en god gin kan de fleste godt lide, og tilføjet de rette ingredienser er smagen af fyrretræ forhåbentlig fuldstændig elimineret. Der er rigtig mange drinks med gin, der er friske og med toner af forskellige bær eller frugter, så de ikke bliver tunge.