Burgerbar på vesterbro i topklasse

Vesterbros Originale Burgerrestuarant er et spisested, der sætter en ære i kompromisløs kvalitet, friske råvarer og god smag. Menuen er med til at give et twist på den klassiske burgeroplevelse, og gør det til et sted som kun kan anbefales, hvis du er på jagt efter en burgerbar på Vesterbro.

Beliggenheden på Istedgade i hjertet af København gør den let tilgængelig, og vi er også inden for fem minutters gang fra hovedbanegården. At finde en burgerbar på Vesterbro i denne kvalitet gør det til det perfekte sted at nyde en lækker burger – uanset om du er alene eller sammen med venner.

Burgerbar på Vesterbro med rødder i historien

Hvis du er i humør til en lækker burger i København, så tag tøv ikke med at tage på burgerbar på Vesterbro. Her finder du nogle af de bedste burgere i byen, og du kan vælge mellem en række forskellige toppings for at lave din perfekte burger.

Historien om burgeren er lang og kompliceret, og forskellige lande og folk strides om, hvem der egentlig opfandt sandwichen. En af de personer, der menes at være den første til at servere en burger, er dog danskeren Louis Lassen, som ejede frokostbaren Louis’ Lunch i New Haven, Connecticut. Så selvom burgeren traditionelt forbindes med USA, hvor den er en af nationalretterne, så kan den altså også spores tilbage til Danmark. Derfor er det med tråde tilbage i tiden, at du man i dag kan træde ind på en burgerbar på Vesterbro.

Oplev den nye generation af burgerbar på Vesterbro

Vesterbros Originale Burgerrestuarant har efterhånden ti år på bagen, og er en del af de nye burgerbar på Vesterbro. Det kræver ikke andet end et kig på tripadvisor for at se, at både lokale og turister vilde med de burgere og pomfritter, som bliver serveret på denne burgerbar på Vesterbro. Du skal selvfølgelig prøve at sætte tænderne i den “orginale” burger, som er alle pengene værd. Du får en valgfri bolle smurt med hjemmerørt mayo, syltede rødløg, cheddar, bacon, valgfri bøf, grøn salat, friske tomater og syltede rødløg. Alt i alt en himmelsk oplevelse!

Priserne er også til at have med at gøre, især set i lyset af placeringen. Det er slet ikke så skidt at kunne købe en burger for under 100 kr. på en burgerbar på Vesterbro. Herfra er der kun at ønske god appetit!